Stalis Griekenland

kreta vakantie

Stalis bij Griekenland op Kreta is een ideale vakantiebestemming als je op zoek bent naar wat meer rust. Stalis ligt vlakbij de drukbezochte plaatsen Chersonissos en Malia. Het is dus een perfecte bestemming als je dichtbij deze plaatsen wilt zitten, maar wel wat rust wilt. In Stalis kun je dus genieten van een heerlijk relaxte vakantie. Je kunt hier optimaal vakantie vieren.

Stalis op Kreta

Stalis ligt op Kreta, een van de grootste eilanden van Griekenland. De plaats ligt aan de noordkust van het eiland. Dit is een ideaal punt. De noordkust is wat dichter en er is hier geen harde zeewind. Je vindt hier aantrekkelijke zandstranden en een prachtige blauwe zee. Op Kreta schijnt ruim 300 dagen per jaar de zon. In de zomer is het er heerlijk warm en loopt de temperatuur op tot boven de 30 graden. Als je in de zomermaanden naar Stalis op vakantie gaat, dan ben je dus verzekerd van goed weer.

Een prima uitvalsbasis

Stalis wordt in Griekenland ook wel Stalida genoemd. In het Grieks is het op die manier geschreven. Stalis is een prima uitvalsbasis voor het ondernemen van verschillende activiteiten. Zo kan je een uitstapje maken naar de drukkere badplaatsen Chersonnisos en Malia. In Malia kun je een wandeling maken door het historische centrum. In Chersonissos kun je een dagje shoppen of ’s avonds het beroemde nachtleven ontdekken.

Heerlijk zonnebaden

In Stalis kun je heerlijk zonnebaden aan het strand. Deze plaats heeft een prachtige baai waar je kunt genieten van de zon. Toe aan wat verfrissing? Neem dan een duik in de zee. Deze is in de zomermaanden vaak aangenaam van temperatuur. Je springt er dus zo in.

Niet vervelen

Ook al is Stalis een rustigere badplaats, toch hoef je jezelf hier absoluut niet te vervelen. Zo kan je hier ’s avonds heerlijk wat eten in een van de restaurants of het nachtleven opzoeken. Het is hier gezellig, maar niet te druk. Bij diverse bekende aanbieders als Sunweb, D-reizen en Jiba kan je een vakantie naar Stalis en Griekenland boeken. Je kunt hier kiezen uit een verblijf in een rustig appartement of hotel.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS